Sunday, June 19, 2022

Valentin Uritescu

Nu te vom uita niciodată. Marele actor Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani.


Pin On Cultură

Valentin Uritescu a plecat într-o lume mai bună.

. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace a spus Teodosiu. Potrivit Antena 3 actorul se afla internat într-un centru specializat unde primea ajutor pentru boala gravă de care suferea şi care în urmă. Pe data de 4 iunie Valentin Uritescu împlinise 81 de ani.

1 day agoNu te vom uita niciodată - Rețete și vedete. 1 day agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. Actorul avea 81 de ani iar ultima zi de naștere a celebrat-o pe data de 4 iunie.

4 June 1941 17 June 2022 was a Romanian actor. În urma lui au rămas soția sa Valerie Uritescu și fiul său Bogdan Uritescu actor la rândul săuPuțini sunt însă cei care știu povestea de dragoste dintre regretatul actor și soția lui care au fost căsătoriți timp de 60 de ani. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit pe 17 iunie la vârsta de 81 de ani după o luptă grea cu o boală degenerativă.

12 hours agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. 4 iunie 1941 Vinerea Alba România este un actor român de televiziune film și teatru. 1 day agoValentin Uritescu s-a stins din viață vineri seară.

1 day agoValentin Uritescu a murit la 81 de ani. Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania. Veste tristă pentru lumea teatrului și filmului românesc.

Valentin Uritescu a-a stins din viață la vârsta de 81 de ani după o suferință cumplită care l-a făcut să nu mai urce pe scena teatrului și să apară în producții cinematografice de mai bine de 10 ani. Valentin Uritescu s-a stins din viață în seara zilei de vineri 17 iunie la vârsta de 81 de ani. Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus Piersic a afirmat că i-a admirator pe amândoi și îl leagă de ei amintiri deosibite.

Pe 4 iunie a împlinit 81 de ani câteva zile mai târziu Valentin Uritescu a plecat de lângă noi pentru totdeauna. Valentin Uritescu suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu. 1 day agoAproape 60 de ani Valentin Uritescu a fost căsătorit cu Valerie Uritescu femeia care i-a fost alături și la bine și la greu și care a putut să treacă peste momentele de infidelitate ale actorului.

Ulterior se angajează la Teatrul. Actorul Valentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri pe cât de diversificate pe atât de ofertante precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat ulterior în Noi cei din linia întâi în regia lui. Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune.

Valentin Uritescu a murit la. Actorul s-a stins vineri seara după o lungă suferință. 1 day agoValentin Uritescu se retrăsese din viața publică în urmă cu mai mulți ani după ce a fost diagnosticat cu sindromul Extrapiramidal o boală asemnănătoare Parkinsonului.

Born 4 June 1941 in Vinerea Alba is a Romanian film television and theatre actor. El suferea de o boală neurodegenerativă severă și fusese internat. 1 day agoEste doliu în lumea teatrului și a filmului românesc.

Uritescu died on 17 June 2022 in Bucharest Romania from problems caused by Parkinsons disease aged 81. Îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață vineri seara. Valentin Uritescu lupta cu afecțiunea numită Sindrom Extrapiramidal.

Marele actor Florin Piersic a transmis un mesaj sfășietor după moartea a 2 dintre artiștii de primă mână ai generației sale Valentin Uritescu și Alexandru Lulescu. He was best known for his roles in The Conjugal Bed and The Last Assault. În ultima perioadă actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și fusese internat în stare gravă de curând.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă a scris pe Facebook actorul Valentin Teodosiu citat de Newsro. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi coleg Nea Vali Uritescu. Marele actor va rămâne în istoria teatrului şi cinematografiei prin rolurile diverse pe care le-a interpretat în serialul Lumini şi umbre sau în filme precum Concurs Balanţa Cel mai iubit dintre pământeni.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. 1 day agoValentin Uritescu experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film. Îmi pare tare rău că era un actor minunat dar și un.

Acesta se afla la un centru de îngrijiri modern. Valentin Uritescu Romanian pronunciation. Actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament.

1 day agoValentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat în Noi cei din linia întâi în regia lui Sergiu Nicolaescu Vasile din Concurs din regia lui Dan Piţa şi Dr. Absolvent al Promoţiei. Actorul Valentin Uritescu s-a născut la 4 iunie 1941 in Vinerea județul Alba.

He is best known for his parts in The Conjugal Bed 1993 film The Last Assault. He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu. Marcu în Cel mai iubit dintre pământeni.

De la vârsta de 33 de ani acesta suferea de o boală degenerativă care a tot avansat cu timpul. Din câte se pare Valentin Uritescu se lupta cu o boală degenerativă de la vârsta de 30 de ani. Valentin Uritescu Romanian pronunciation.

Potrivit Antena 3 actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. Din nefericire starea îndrăgitului actor se deteriorase considerabil în ultima perioadă având și zile în care starea de luciditate îi era altrată și nu putea scoate nici măcar un singur cuvânt. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet ca un.

1 day agoValentin Uritescu s-a născut pe 4 iunie 1941 în județul Alba. Actorul suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu boala Parkinson iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutăţise astfel că. Valetin Uritescu a murit la 81 de ani.

El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1963 la clasa profesorului Constantin Moruzan. Actorul Valentin Uritescu. Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968.

Cunoscutul actor român a murit la capătul unei lungi suferințe într-un centru de specialitate unde fusese internat pe 11 mai. 1 day agoMulți nu se așteptau. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit vineri seară la vârsta de 81 de ani împliniți pe 4 iunie.


Pin On Interviuri


Filme Romanești Anda Călugăreanu Actors Actresses Actresses Actors


Pin On Unica


Pin On Latimp


Pin On Interviuri


Pin Su Leyendas Inmortales


Pin On Interviuri


Filme Romanești Valentin Teodosiu Actors Film Cinema


Filme Romanești Ion Besoiu Actors In This Moment Film


Filme Romanești șerban Ionescu Actors Celebrities Film


Filme Romanești Valentin Uritescu Actori Portrete Film


Filme Romanești Lamia Beligan Lamia Film Cinema


Pin On Actori Romani


Rosario Dawson Rosario Dawson Beauty Rosario Dawson Sin City


Filme Romanești Ilarion Ciobanu Actors Film Celebrities


Ecaterina Cea Mare De George Bernard Shaw Teatru La Microfon 2005


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Old Photography Actors Florin


Pin Em Gente Interessante


Pin On Interviuri

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya